Anketa
n/a
preloadovany_obrazek
Příští zápas
n/a
Kraj SČ 2013/14
PMUŽSTVO Z B
1.
ISŠ Příbram
22 54
2.
RSC Čechie Slaný
22 42
3.
SK Olympik Me B
22 38
4.
Atlantic Rakovník
22 37
5.
MBV Ml. Boleslav
22 36
6.
SK Slatina
22 35
7.
Atmos FK Bělá
22 29
8.
HFK Příbram
22 29
9.
AFC Celtic Kladno
22 28
10.
FC Joga Players Mb
22 28
11.
FC O.K. Kladno
22 25
12.
1.FC Slavoj Kladno
22 3


Muž zápasu
n/a
Oslavenec
n/a
Rozhovor s prezidentem klubu L. Brodským

Na rozhovor před startem Okresní futsalové soutěže, jsme si k mikrofonu pozvali prezidenta klubu FC Joga Players, Lukáše Brodského. Prozradí co v klubu v letní přestávce proběhlo za změny a také řekne o ambicích klubu v tomto roce.

1) S jakými cíly vstupujete do nové sezóny OFS?

Cíle jsou jen ty největší a to znamená v naší 4 sezóně, OFS konečně vyhrát a postoupit do Krajského přeboru.Ostatní umístěni by bylo určitě zklamání.

2)Odešel některý z hráčů? Jestli ano, kam?

Tak odešla nám hned trojice hráčů. Maňasovi bylo prodlouženo hostovani v divizním Malibu MB na celou nadcházející sezónu. Dále odešli dva hráči do týmu nováčka divize do Atmosu Bělá pod Bezdězem, Jan Keszeg a Ondřej Holický, rovněž na celou sezónu na hostování.

3)Který z těchto hráčů bude Joze chybět nejvíce?

Rozhodně Maňas,který dokázal svým přístupem strhnou celý tým nebo dokázal rozhodovat zápasy sám. Byl hlavně jedním z těch, kteří mají skoro pravidelnou docházku na zápasy.

4) Určitě jste museli kvůli odchodům kádr posílit stalo se tak?

Ano,podařilo se kádr velice dobře doplnit a hlavně posílit. Na přestup ze Slavie Praha přišel Filip Kořinek. Další tři posili nemají s futsalem žádné zkušenosti ovšem rozhodne svojí kvalitu mají. David Zikmunda hraje fotbal za Dobrovice, Filip Krejza za Mnichovo Hradiště a poslední hráč je Martin Herman hrající za SK Rejšice.

5)Kdo by měl předevšim nahradit Maňase?

Myslim si, že Kořínek. Je také univerzál a dokáže sám rozhodovat utkání. Velice dobře si vedl již v přáteláku. Kde byl pro tým hodně platný a pro soupeře nebezpečný.

6)Od koho očekáváte největší počet vstřelených branek?

Jogu by mohli střelecky určitě táhnout Pavel Klain, Filip Kořínek by mohl také vstřelit hodně branek a pozadu určitě nezůstane ani Martin Herman a Jan Novotný. Uvidíme co zbývající nové posily a ostatní hráči Jogy.

7)Jak by klub financoval případný postup do Kraje?

Museli bysme si vystačit s vlastnimi penězi, jelikož nemáme sponzora. Každý hráč by musel klubu přispět odhadem 3000 Kč. Musíme tedy doufat, že se potenciální sponzor najde.

8)Kdo je podle Vás největším favoritem a kdo naopak outsiderem?

Favorit je určitě jeden z dvoji FC Mnichovo Hradište a Nakaši MB a samozdřejmě Joga. Outsider jsou mančafty Bang MB a Dynamo MB. Černým koněm bude posílený tým Inferno MB.

Lukáš Brodský






Copyright © 2008 - 2024 Joga Players | JogaPlayers@seznam.cz | informace o autorských právech