Anketa
n/a
preloadovany_obrazek
Příští zápas
n/a
Kraj SČ 2013/14
PMUŽSTVO Z B
1.
ISŠ Příbram
22 54
2.
RSC Čechie Slaný
22 42
3.
SK Olympik Me B
22 38
4.
Atlantic Rakovník
22 37
5.
MBV Ml. Boleslav
22 36
6.
SK Slatina
22 35
7.
Atmos FK Bělá
22 29
8.
HFK Příbram
22 29
9.
AFC Celtic Kladno
22 28
10.
FC Joga Players Mb
22 28
11.
FC O.K. Kladno
22 25
12.
1.FC Slavoj Kladno
22 3


Muž zápasu
n/a
Oslavenec
n/a
Sen se stal skutečností, Joga ovládla Okres

Nejlepší možný konec soutěže jaký mohl být. V posledním kole se hrálo o titul mezi Jogou a Lucky. V tomto zápase se mělo rozhodnout o mistrovi pro rok 2012/13. Hned po tomto zápase ještě Joga hrála svůj poslední zápas v sezoně s týmem Inferno MB.

Za předpokladu výhry v posledním zápase proti Infernu, stačil Joze v souboji s Lucky pouze bod. Ovšem na tuto možnost nikdo nemyslel. Dle mého názoru se hrál nejlepší zápas této sezony. Hra byla velmi vyhecovaná a divákům se servíroval futsal vysoké kvality s kupou šancí pro oba týmy. V polovině prvního poločasu Joga vedla 2:0 a zdálo se, že je titulu velmi blízko. Hosté ovšem dokázali před koncem poločase ještě snížit na 2:1.

Druhý poločas přinesl velmi zajímavou zápletku. Lucky se podařilo nejprve vyrovnat na 2:2. Hned po brance se nechal nesmyslně vyloučit obránce Jogy Výda a Lucky hrálo přesilovku. Tato výhoda, ale k brance nevedla a stav zůstával stejný. Ale poté všechny zmrazil hostující útočník, když vstřelil branku na 2:3. Joga reagovala oddechovým časem. Bylo domluveno, že ve 22. minutě, pokud se stav nezmění, bude hrát Joga Power play. A právě v tomto čase vybuchla střídačka Jogy radostí, když Novotný srovnal na 3:3. V euforii nakonec Joga přidala další branku a vyhrála 4:3.

Tato výhra znamenala historický okamžik. FC Joga Players Mladá Boleslav vyhrála OFS 2012/13

Joga-Lucky Teem 4:3 (2:1)

Branky: Keszeg, Brodský,Novotný,Pokorný

Sestava: Výda M. - Kučera, Karela, Pokorný, Keszeg (Výda L, Brodský, Novotný, Toman, Rosenkranz)

Muž utkání: Celý tým


Hned po tomto zápase se následovalo poslední utkání a Joga hrála s Infernem. V tomto zápase se projevilo velké uspokojení a nebyla moc motivace utkání kvalitně odehrát. Po poločase Joga nečekaně prohrávala 1:3. Cílem bylo utkání otočit a rozloučit se s veleúspěšnou sezonou výhrou. To se podařilo a výhra 5:4 znamenala to jubilejní desátou výhru v řadě a to včetně pohárového zápasu v Kolíně.

Joga-Inferno MB 5:4 (1:3)

Branky: později

Sestava: Výda M. - Kučera, Karela, Pokorný, Keszeg (Výda L, Brodský, Novotný, Toman, Rosenkranz)

Muž utkání: Celý tým

Po zápase proběhlo předání poháru pro vítěze a putovního poháru, následovalo focení. Večer samozřejmě bujaré oslavy. Brzy vše ve fotogalerii.

Všem hráčum moc děkuji za předvedené výkony a doufám, že se bude nadále dařit.

Barvy Jogy úspěšně reprezentovali: Výda Martin, Dobruský Jan, kapitán Kučera Lubomír, Mulač Roman, Výda Ladislav, Brodský Lukáš, Rosenkranz Filip, Klain Pavel, Pokorný Daniel,Keszeg Jan, Novotný Jan, Karela Milan, Toman Martin

V sezoně 2013/14 bude Joga hrát Středočeský Krajský přebor a čeká jí hodně práce.

Lukáš Brodský






Copyright © 2008 - 2024 Joga Players | JogaPlayers@seznam.cz | informace o autorských právech