Anketa
n/a
preloadovany_obrazek
Příští zápas
n/a
Kraj SČ 2013/14
PMUŽSTVO Z B
1.
ISŠ Příbram
22 54
2.
RSC Čechie Slaný
22 42
3.
SK Olympik Me B
22 38
4.
Atlantic Rakovník
22 37
5.
MBV Ml. Boleslav
22 36
6.
SK Slatina
22 35
7.
Atmos FK Bělá
22 29
8.
HFK Příbram
22 29
9.
AFC Celtic Kladno
22 28
10.
FC Joga Players Mb
22 28
11.
FC O.K. Kladno
22 25
12.
1.FC Slavoj Kladno
22 3


Muž zápasu
n/a
Oslavenec
n/a
Velký úspěch Jogy, na turnaji OVB Cup

V sobotu 22. 12. 2012 ráno v 6:00 vyrazil tým FC Joga Players MB, na Amatérské mistrovství ČR ve futsale OVB CUP. Na tomto turnaji startovalo celkem 55 mužských týmů a 9 týmů žen. Turnaj se odehrával v Zákupech u České Lípy a také v krásné hale v České Lípě, kde probíhali především boje o umístění.

Cílem Jogy byl postup ze skupiny. Ve skupině bylo 5 mužstev a do osmifinále postupovali pouze dva nejlepší týmy. Hrací čas byl 1x 13 minut. V prvním zápase čekal na Jogu tým La Bomba Liberec, který byl nabitý hráči Slovanu Liberec a Arsenalu Česká Lípa. Ovšem Joga se nezalekla a soupeře přejela výsledkem 4:1 a udělala razantní krok v boji postup. Ve druhém zápase se Joga utkala s mužstvem Disco Boys, který celý turnaj vyhrál v roce 2009. I v tomto zápase, který byl velmi vyrovnaný Joga vyhrála, tentokrát 1:0. Ve třetím zápase Joga poprvé ztratila body, když remizovala 0:0 s týmem z Ustí nad Labem Fírova Pivnice. Tímto bodem si hráči Jogy, zajistili postup do večerních bojů o nejvyšší příčky. V posledním zápase Joga také pouze remizovala 3:3 s týmem Orange Riders, když ztratila výhru několik vteřin před koncem zápasu. Joga nakonec obsadila ve skupině F první místo a společně s mužstvem Fírova Pivnice postoupila.

Ve 12 hodin měl tým FC Joga Players MB za sebou základní skupinu v Zákupech u České Lípy a mohl čekat na soupeře, se kterým se utkal v hale v České Lípě. Čekání na důležitý zápas v osmifinále si hráči Jogy krátili společným obědem, kulečníkem a dokonce i sněhovou koulovačkou. Kolem 16 hodiny dorazil tým Jogy do haly v Lípě. Mohl sledovat finále žen, kde předvedla své schopnosti kapitánka fotbalové reprezentace Petra Divišová. Dále bylo na programu finále Freestyle fotbalu, ve kterém bylo k vidění několik zajímavých triků, které předváděli nejlepší čeští freestyleři a dokonce i tři nejlepší freestyleři v Evropě.

Po tomto představení již bylo zahájeno osmifinále. Joga po nekonečném čekání od 12:00, hrála od 21:45 s týmem Zdeno Boys. Do tohoto zápasu Joga byla natěšená, jelikož věděla, že pokud vyhraje, bude nejlepším týmem na turnaji, který reprezentoval Mladou Boleslav. Celkem bylo z Mladé Boleslavi 5 týmů. Zápas Jogy jednoznačně vyhrála 3:0 a mohla tak slavit zasloužený postup do čtvrtfinále. Tam narazila na velkého favorita tým FA-Zole Česká Lípa, která hraje 2.ligu. Joga nezachytila začátek zápasu a rychle prohrávala a nakonec se s turnajem rozloučila prohrou 1:4 a obsadila velmi hezké 5.-8. místo.

Na turnaji Joga předváděla velmi kvalitní výkony a to i přesto, že již v turnaji nemohla hrát v plné síle, jelikož několik hráčů se v průběhu turnaje zranilo.

Vítězem turnaje se stal tým Starý dobrý časy, který ve finále porazil brankou z posledni vteřiny, přemožitele Jogy - F.A.Zole Česká Lípa 2:1.

Mužstvo FC Joga Players Mladá Boleslav reprezentovala sestava:
Dobruský, Kučera,Mulač,Brodský,Výda,Klain,Pokorný,Karela,Rosenkranz

Lukáš Brodský






Copyright © 2008 - 2024 Joga Players | JogaPlayers@seznam.cz | informace o autorských právech